Mogelijkheden presentatie, gastheer, dagvoorzitter…….

Robert ten Brink biedt tal van mogelijkheden. Buiten de televisieproducties begeleidt Robert ten Brink met plezier uw (zakelijke) evenement. Uiteraard op zijn eigen ervaren, invoelende en directe wijze.

Dagvoorzitter, gastheer en presentator:

Zoekt u voor uw evenementen of bijeenkomst een dagvoorzitter, gastheer of presentator met de juiste stemmingsinvullingen en leidinggevende kracht? Dan weet Robert de aandacht van uw publiek snel te trekken! Door zijn jarenlange ervaring weet hij als geen ander hoe hij hier invulling aan kan geven. Met zijn authentieke quotes weet hij iedereen te vermaken en met zijn charmante voorkomen en pure uitstraling weet hij de aandacht vast te houden. Onderstaand een aantal voorbeelden van de werkzaamheden die hij heeft gedaan als dagvoorzitter, gastheer of presentator:

 

Kiss 2015 ‘Dag voorzitterschap All you Need is Network

Op donderdag 12 februari 2015 vond het KISS event voor de 11de keer plaats in de Amsterdam Arena. Het Thema van 2015: All You Need is Network. Robert ten Brink had de presentatie van die dag in handen. KISS stond in het teken van netwerken, daten met merken uit diverse branches met als doel te komen tot mooie Joint Promotions.

 

Randstad ‘ Worden wie je bent’

Randstad lanceerde zijn nieuwe campagne ‘Worden Wie je Bent’ in de Ziggo Dome aan haar medewerkers. De campagne staat in het teken van het ontdekken van jouw talenten. Hiermee worden de talenten van de kandidaten bedoeld. In het voortraject is meegedacht over de invulling van het concept en op de avond zelf door Robert ten Brink gepresenteerd.

 

Musical Award Gala

 

Een avond als het Musical Award Gala is er een om door een ringetje te halen. Als presentator een behoorlijke taak, omdat in de zaal slechts de hele vakbranche aanwezig is. In dertien categorieën zijn de Musical Awards uitgereikt. De presentatie was in handen van Robert ten Brink. De 41 nominaties zijn verdeeld over twaalf producties. Klik hier voor de uitzending.

 

Storyteller

In 2015 is hij onder andere storyteller geweest bij The
Passion: een van de grootste tv spektakels van Nederland. Hij weet de aandacht van het publiek te pakken en vast te houden weet net dat beetje extra creativiteit in te brengen.

Verrassingsbezoeken (B2B, B2C)

Robert heeft al vele malen op bijzondere en verrassende wijze de top van het bedrijfsleven ‘verleidt’ om in gesprek te gaan met andere interessante partijen. Er wordt meegedacht met welke invulling het beste resultaat kan worden bereikt.
 

Spelshows:

Ook begeleidt Robert met veel passie verschillende spelshows. Naast de spelshows op televisie heeft hij ook ontzettend veel ervaring met spelshows op (besloten) evenementen op locatie! Wij kunnen samen met u kijken naar een eigen invulling en ideeën. Om een voorbeeld te geven van de spelshows op de televisie kunt u denken aan “Weekend Miljonairs” en “The Big Picture” die Robert op dit moment ook presenteert.

Huwelijksceremonies
In uitzonderlijke gevallen begeleidt Robert huwelijksceremonies.

Merkactivatiecampagnes:
Robert Ten brink is jarenlang (samen met zijn gezin) het gezicht van Liga geweest. Iedereen is ermee opgegroeid 😉 Met Kerst 2015 is een succesvolle commercial rondom Kerst gemaakt voor Lidl.
Eerder heeft Robert bijvoorbeeld deelgenomen aan het call center van Centraal Beheer Achmea om een boost te geven aan enerzijds de interne organisatie en anderzijds om prospects/verzekerden te verrassen. Dit heeft tot mooie momenten en positieve aandacht voor Centraal Beheer Achmea geleid.

Coaching bedrijfsleven in presentatievaardigheden

De top van het bedrijfsleven biedt Robert coaching in presentatievaardigheden aan. Door zijn jarenlange ervaring weet hij zijn kennis en kunde op dit terrein op prettige wijze over te dragen. Het betreft individuele coaching, waarbij een programma op maat wordt samengesteld.

(Column)schrijver
Robert is een goede en gemakkelijke schrijver. Zijn teksten hebben altijd een persoonlijk randje wat het leesgemak versterkt. Hij heeft ook boeken geschreven met als titel ‘De Ideale Vader Bestaat Niet’ en ‘Robert’.

Voice-over
Robert spreekt met enige regelmaat TV-spots en ook stemmen van onder meer Disney karakters in.