Robert ten Brink presenteert Kiss 2015

Written by

KISS, hét joint promotion event van Nederland!

Op donderdag 12 februari 2015 vond het KISS event voor de 11de keer plaats in de Amsterdam Arena. Het Thema van 2015: All You Need is Network. Robert ten Brink presenteerde het leidende programma van deze dag. KISS stond in teken van netwerken, daten met merken uit diverse branches: Retail, FMCG, Dienstverlening, Uitgeverijen, Leisure. Je plande na inschrijving zelf met behulp van een online matchingprogramma je eigen speeddates. om een toekomstige samenwerking op te bouwen!img_1723

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>