Lancering 40UP Radio!

Written by

Gisteren vond de lancering van 40UP Radio plaats, hét internet radiostation voor non-stop muziek voor en door muziekliefhebbers. Met albumtracks en nummers van tijdloze en nieuwe artiesten, die je niet meer hoort op de hedendaagse radio. Robert ten Brink was erbij!

Vanaf 17 mei 2016 is het programma van 40UP Radio ‘Listen to the music’ uitgebreid met twaalf bekende deejays die elke avond drie uur lang de virtuele ether vullen met hun all time favorites uit eigen collectie. Om te beginnen nemen Mart Smeets, Johan Derksen, Jan Donkers, Michiel Romeyn, Vincent van Engelen, Leo van der Goot, Stan Rijven, Felix Rottenberg en Marc Stakenburg, Rob Stenders, Harry de Winter en Robert ten Brink plaats achter de microfoon. Dit twaalftal zal uitgebreid gaan worden met nieuwe programma’s en presentatoren, waaronder uiteraard ook vrouwen.

Robert Ten Brink is een grote liefhebber van muziek. Van de Beatles tot aan Lucky Fonz III, als Robert het leuk vindt, komt het elke week voorbij in zijn show. Maandag 22.00-23.00 uur! Klik hier voor de uitzendingen!

Dank voor de mooie foto’s Dutch Press Photo Agency!

1

40upRadio_website_Programma-header_RadioRobert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>