Throwback naar de Musical Gala Awards 2013

Written by

Op 25 november 2013 werden de Musical Awards weer uitgereikt. De Theater Hangaar, toen thuisbasis van Soldaat van Oranje, vormde het decor van de dertiende uitreiking van de Nederlandse musicalprijs. Dat jaar presenteerde Robert de gehele avond.

Naast de uitreikingen van de felbegeerde Musical Awards kunt u ook genieten van optredens van onder andere Jersey Boys, Flashdance, Sonneveld, Nederland Musicalland en Een wintersprookje. Een onwijs leuke throwback naar een prachtige avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>