Het Ronald McDonald Kinderfonds Gala 2016

Written by

Afgelopen zaterdag vond alweer de 31e editie van het meest spraakmakend benefietgala van Nederland plaats in het Okura Hotel in Amsterdam. Verrassende optredens, een tongstrelend menu met bijpassende wijnen, een prachtig aangeklede locatie, exclusieve veilingkavels, indrukwekkende loterijprijzen en gulle gasten. Het thema ‘love, live, laugh’ raakt in essentie waar het Ronald McDonald Kinderfonds voor staat. Een veilig en liefdevol thuis bieden aan ouders, zodat zij dag en nacht dicht bij hun zieke kind kunnen zijn.

De presentatie van deze avond was in handen van Irene Moors en Robert ten Brink. De gasten werden verrast met een avondvullend programma, waarbij tijdens de ontvangst een optreden van Re-Play op het programma stond. Nadien ging men aan tafel voor een heerlijk culinair programma met muzikale intermezzo’s van Wolter Kroes, The Originals en een grande finale met Waylon en Trijntje Oosterhuis.

Er werd wederom een prachtige opbrengst van €711.000 behaald!

Traditiegetrouw werd dit gevierd met een heerlijke after party, waarin tot de kleine uurtjes is gedanst.

Kinderfondsgala

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>